Egenskaper på mapp

Om du klickar på egenskaper för en mapp så visas samma ikoner som när du klickar på egenskap för en sida. Men två av panelerna, Inställningar och Sök har inte lika många alternativ som på en sida.

Egenskaper på mapp

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera sidlayout"

Översikt paneler

Överst till höger hittar du ikonen översikt paneler (ser ut som en kub).

Via denna ikon kan du komma tillbaka till översikten över de tillgängliga panelerna för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de tillgängliga panelerna. Om du till exempel inte vet vilken kategori du hittar prenumeration under kan du söka efter det istället

Du behöver rättigheten "Hantera sidlayout" för att använda den här funktionen.