Bildspel v1

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Bildspel

Med modulen Bildspel kan du peka ut en mapp med bilder som visas i ett bildspel. Antingen kan bildspelet starta automatiskt eller så får besökaren klicka på ringarna under bilden eller pil höger/vänster. Används automatiskt byte av bild så finns även möjligheten till att pausa bildspelet.

Du lägger till modulen på sidan där du vill ha ditt bildspel. Följ sedan inställningarna under Bildspel – Bildmapp och Bildspel – Övrigt.

Tips! Se till att ha förberett en mapp med bilder, lämpligen i samma storlek, i din dator.

Bildspelet är responsivt, det vill säga anpassar sig efter besökarens enhet.

Denna modul kräver att du har har licens för Bildspel.