Logga

Hjälpwebb

Egenskaper på en modul

Här hittar du ett antal paneler med inställningar och information för en modul.

Läs mer om inställningarna som du hittar via Egenskaper på en modul.

Egenskaper för modul

Om du ser en blå stjärna på en modul eller layout indikerar den att någon inställning gjort på modulen eller att en dekoration används på modulen.

Layouter/spalter och moduler markerade med blå stjärna indikerar en förändring.

Om du hovrar över ikonen så får du mer information om vad som ändrats:

Information om vad som ändrats

För att se ikonen Verktygsfält krävs behörigheten "Hantera sidlayout". För att se ikonen Cache krävs behörigheten "Hantera webbplatsinställningar". Båda dessa kräver portallicens.

För att få högerklicka på en modul och göra inställningar krävs behörigheten "Hantera sidlayout".

Översikt paneler

Överst till höger hittar du ikonen översikt paneler (ser ut som en kub).

Via denna ikon kan du komma tillbaka till översikten över de tillgängliga panelerna för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de tillgängliga panelerna. Om du till exempel inte vet vilken kategori du hittar prenumeration under kan du söka efter det istället

Denna sida publicerades: 2019-10-15