Egenskaper på en modul

Här hittar du ett antal paneler med inställningar och information för en modul.

Egenskaper för modul

Om du ser en blå stjärna på en modul eller layout indikerar den att någon inställning gjort på modulen eller att en dekoration används på modulen.

Layouter/spalter och moduler markerade med blå stjärna indikerar en förändring.

Om du hovrar över ikonen så får du mer information om vad som ändrats:

Information om vad som ändrats

För att se ikonen Inställningar och ikonen Verktygsfält krävs behörigheten "Hantera sidlayout". Båda kräver portallicens.

Översikt paneler

Överst till höger hittar du ikonen översikt paneler (ser ut som en kub).

Via denna ikon kan du komma tillbaka till översikten över de tillgängliga panelerna för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de tillgängliga panelerna. Om du till exempel inte vet vilken kategori du hittar prenumeration under kan du söka efter det istället