Logga

Panelen Cloud

Cloud

Namn på miljö i Cloud

Här ser du namnet på din miljö i Cloud. Det kan vara bra att veta när det gäller meddelande om uppdateringar eller incidenter i Cloud. Här ser du också ifall det är en produktions- eller icke produktionsmiljö.

Kund-id

Här ser du ert kund-id.

Mottagare av Cloud-utskick

Här ser du de personer i din organisation som blir notifierade inför uppgraderingar i Cloud. Är ni fler som vill bli notifierade i Cloud när det sker uppgraderingar? Då är det bara att klicka på länken Lägg till e-postadress och lägga till mailadresser till berörda personer.

Denna funktion kräver licens och är bara synlig i de webbplatser som ligger i vår Cloudmiljö.

Denna sida publicerades: 2020-01-29

Ändrad av: Daniel Klingzell