Taggmoln

Ett taggmoln är en grafisk vy av hur ofta en tagg (ett metadata) förekommer på en webbplats. En tagg är ett metadata som man märker upp webbsidorna med. De populäraste taggarna visas större än övriga taggar.

Taggmoln

Taggmoln

Taggmolnet ger en snabb överblick över vanligt förekommande innehåll på webbplatsen.

Taggmoln används ihop med modulen Taggmolnresultat som visar resultatet när besökaren klickar på en tagg.

Taggmoln visar endast upp taggar som finns på publika sidor. Taggmoln genereras om var 30:e minut.