Kontakter v1

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Kontakter.

Modulen Kontakter används på profilsidor för att visa vilka kontakter som en användare har. Kontakterna sorteras efter det tillfälle när de lades till. Nya kontakter hamnar först i listan.

Placera gärna modulen Följare i anslutning till modulen Kontakter, eftersom de har ett motsatsförhållande.

I Sitevision Marketplace kan du hämta en nyare version av modulen Kontakter.

KOntakter

Antalet synliga kontakter styrs av en inställning där standardvärdet är 10. Längst ner finns en länk, "Visa alla kontakter (X)", som leder till en sida där modulen Alla kontakter används för att visa alla kontakter som användaren har.

När muspekaren förs över en kontakts profilbild kommer en ruta visas där du kan se inloggningsstatus för kontakten, profilbilden och viss användarinformation. Du kan även skicka ett meddelande till kontakten.

Mer info

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.