Logga

Vizzit

Det går inte att göra några inställningar i denna modul.

Vizzit

När du har aktiverat Vizzit visas en knapp längst ner på webbsidan i redigeringsläge.

Vizzit knapp

Du kan nu få ut en rapport, Vizzit This Page, som ger dig en detaljerad inblick i hur en specifik sida på er webbplats presterat under en, av dig, vald tidsperiod.

Du kan enkelt utläsa trafik och andra nyckeltal över tid, både i tabellform och som graf. Du kan även se information om vem som är ansvarig för sidan, när den skapades och senast uppdaterades, vilka sidor besökare oftast kommer ifrån, och var de oftast tar vägen när de går vidare från sidan. Självklart kan du även se hur många som lämnar webbplatsen från den valda sidan, samt fördelningen av vilken typ av plattform besökarna använder: datorer, surfplattor, eller mobiltelefoner.

För att komma till rapporten behöver du bara peka med muspekaren på Vizzit-knappen i SiteVision (längst ner i högra hörnet som standard), och sedan klicka på knappen ”This Page” som visas.

För att det ska vara enkelt att tolka och analysera rapporterna i This Page så använder verktyget samma struktur och sidnamn som finns i SiteVision för att visualisera respektive rapport.

Vizzit this page

Inne i själva verktyget kan du lätt växla mellan rapporter för olika sidor, visa sidan som granskas, eller ändra vilken typ av trafik du vill visa (webbplats- och sidberoende).

För att Vizzitmodulerna ska fungera krävs det att du har lagt till ett kodtillägg på webbplatsen, se Webbplatsinställningar -> Integration -> Vizzit.

Denna funktion kräver att du har licens för Vizzit. Läs mer om produkten Vizzitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på deras hemsida.

Denna sida publicerades: 2020-02-13