Søk

Viser søkeresultater fra 'ssider, artikler, link sider, strukturelle objekter, filer, bilder, mapper, maler og dekorationsmallar i hele området. Søkeresultatene er gruppert og sortert etter hvor du er i strukturen, for eksempel; er du i filen arkivfilene vises øverst. Søket er et live søk som viser resultater returneres direkte og vises oftest fra delen du er i når du er ute etter.

Sok

Søk i sidefeltet søker etter navn, Tittel og overskrift, samt kortnavn (Hvis nettstedet bruker en URL-stil med kortnavn).

Hold musepekeren over et resultat så du kan se hvor det er plassert i strukturen. Klikk på datoen for å gå til oppføringen.

rammet

I eksemplet ovenfor kan du se at søkeresultatene er kategorisert-tre treff på sider, en hit på et lysbilde, to treff på filer.

Denne siden ble publisert: 2019-02-18