Maler

Her finner du maler og delmallar som er postert på området. Det er ved hjelp av malene du oppretter sider på webområdet. Dette er også der du oppretter nye maler og redigere din.

Sideveljer

Opprett ny mal

I sidepanelet, se alternativet Opprett ny for å opprette en ny side maler eller nye mapper.

Velg Opprett ny mal og gi malen et navn og en klar beskrivelse. Du kan deretter velge hvis den nye malen er basert på en grunnleggende mal det miste-ned menyen, eller hvis du vil opprette en helt tom mal ved ikke å gjøre noe valg.

Opprett ny mal

Opprett ny mappe

Bruker mapper, kan du kategorisere maler. , Klikker du Opprett ny, klikker du Opprett ny mal , du får tilgang til menyen der du velger Opprett ny mappe i stedet.

Opprett ny mappe

Krever tillatelse "visningsmaler" for å vise siden.

Denne siden ble publisert: 2019-02-18