Hjelp Online

Angre endringer

Funksjonen angre endringer kan du gå tilbake til utseendet og innholdet på denne siden hadde da du først klikket i redigeringsområdet endre noe. Hvis du lar denne siden i løpet av arbeidet, for eksempel gå til en annen side i redigeringsmodus, eller hvis du publisering eller gå online, kan du ikke bruke den.

Her er hva jeg skal gjøre

Klikk på Rediger på verktøylinjen og velg angre endringer. Denne siden vil nå bli lastet på og gå tilbake til statusen den hadde da du først dro til den.

Ångra alla

Hvis du vil angre den siste endringen, og ikke alt du har gjort, kan du Angre øverst til høyre på redigering overflaten. Den blå boksen vises i 15 sekunder etter at du gjorde en endring på siden.

Avbryt

For eksempel hvis du har lagt til en modul du ombestemmer deg og velg Avbryt, kan du få følgende:

Avbryte

Krysse av boksen "Ikke vis denne meldingen igjen" så du unngå denne dialogboksen når du velger Avbryt neste gang. Du kan også gå til personlige innstillinger via ikonet nederst i sidepanelet og slå av denne advarselen.

Personlige innstillningar

Denne siden ble publisert: 2019-02-11

Kontakt oss

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Sweden

Info: + 46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39