Hjelp Online

Versjoner

Versjoner er en praktisk måte å arbeide med utformingen av nytt innhold og lar deg gå tilbake til en side tidligere utseendet og innholdet, også hvis du vil angre en endring. Alle sidene er tilgjengelig i to versjoner, publiserte og upubliserte arbeider versjoner. Hvor i tillegg finnes det opptil fem tidligere publiserte versjoner av denne siden og en rekke versjoner som du har lagret på.

I visning -ikonet og alternative versjoner , kan du se hvilke versjoner av siden du er på. Det finnes to typer versjoner:

  • Lagrede versjoner
  • Tidligere publiserte versjoner

Du kan velge å se på en versjon av siden for å bestemme om du vil fortsette å arbeide med den spesielle versjonen gjenvinne en eldre versjon eller publisere den som en erstatning for den gjeldende arbeidsversjonen.

Når du velger versjoner vises en ny visning på høyre side av innhold:

Versjoner

Tidligere publiserte versjoner

Her finner du en liste over tidligere publiserte versjoner. Når du velger en tidligere versjon i listen for å vise hvilken versjon av mittenspalten og du kan se et blått bånd på toppen som viser dato versjon er fra. Du kan velge å gjenerobre versjon. Du kan også klikke Vis for å vise metadataverdier som er forbundet med versjonen. Fordi metadata følge versionerat endringer metadata verdier med versjonen du velger.

Du kan endre hvor mange publisert tidligere versjoner lagres ved å legge til følgende linje i sitevision. For eksempel, hvis du vil lagre 8 tidligere publiserte versjoner i stedet for 5:

##

## Antall lagret automatisk publisert versjon

sitevision. maxAutoSavedVersions = 8

Vær oppmerksom på at hvis du øker verdien, dette vil bare gjelde for fremtidige publikasjoner.

Som en kunde i skyen er en fast verdi satt til publisert 5 tidligere versjoner.

Lagrede versjoner

Øverst til høyre er en meny der du kan endre fra tidligere publiserte versjoner av lagret versjoner. Det vises alltid forrige publisert versjon. Det er den siste publiserte versjonen tilgjengelig.

Lagrade versjoner

I tillegg til versjon du kan eksplisitt lagre egne versjoner og gi dem et navn ved å velge Rediger og deretter Lagre versjon.

Lagre versjon

Her er hva jeg skal gjøre

For å betrakte en versjon klikker ikonet Vis , og velg deretter versjoner. Velg versjonen du vil åpne, i listen til høyre.

Versjon vises i redigeringsområdet. På toppen vil du se en blå informasjon rullegardinliste der du kan se informasjon om hvilken versjon du åpnet, og datoen og tidspunktet for når det ble lagret.

På høyre side av blå informasjonslinjen, kan du velge hva du vil gjøre med versjonen du åpnet. Velg Avbryt for å gå tilbake til versjonen av siden. Velg Slett slette versjonen (gjelder bare for egen lagret versjoner-du kan ikke fjerne en tidligere publisert versjon). Velg Fortsett å åpne versjon i redigeringsmodus og arbeide med det så muligens publisere den.

Du kan vise metadata verdiene som gjelder versjonen ved å klikke visningen til høyre for tittelen Metadata. En liste over metadataverdier vender ut. Klikk på linken og skjule å fange i listen.

Vis metadata

Versjoner lagrer bare én versjon av innholdet på siden ikke strukturen. Versjoner gjelder bare for en side, ikke hele nettstedet.

Denne siden ble publisert: 2019-02-11

Kontakt oss

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Sweden

Info: + 46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39