Import

SVA-fil er en kopi av et SiteVision webområde opprettet gjennom en eksport. SVA-filen importeres til en ny eller den samme SiteVisionserver.

Importer

Arkiv (sva-filer)

Listen viser sva-filer som er plassert på serveren. Har du gjort en eksport fra samme server, se filen her. Hvis filen du vil importere ikke er i listen, klikker du Legg til arkiv så du laste opp en fil.

Overskrive eksisterende informasjon

Hvis du vil sjekke den "overskrive eksisterende data", informasjonen i sva-filen overskrive eksisterende informasjon på serveren. Avmerkingsboksen, vil du ikke få en kopi av webområdet på serveren og det skaper nye id-numrene for sider, moduler, metadata, bilder, etc.

Hvis du har opprettet egendefinerte skript løsninger refererer til noen id-sider eller lignende, er det viktig at boksen "overskrive eksisterende data" er sjekket for at du vil at området skal ha samme id-nummeret. Imidlertid kan du ikke kunne importere den på samme server som du ikke vil overskrive et eksisterende område.

Inkluder brukergenererte data

Når du importerer en sva-fil som inneholder brukergenererte data er "importere brukergenererte data"-förikryssad. Følgende informasjon er inkludert som brukergenererte data:

• svar på undersøkelser, spørreskjemaer og Web-varsler
  • poengsum
  • bestillinger
  • Favoritter
  • Abonnenter
  • SID kommentarer

For områder i sva-filen der sosiale samarbeid er aktivert, er også inkludert som brukergenererte data:

• sosiale brukere
  • Gruppe sider
  • Tags:
  • varsler
  • som
  • kommentarer
  • tidslinjen innlegg
  • bilder og filer

"Inkluder brukergenerert data" er tilgjengelig bare hvis sva-filen inneholder brukergenererte data.

Når importen er fullført, kan du oppdatere treet i navigatoren, høyreklikk serverobjektet. Importerte nettstedet vises på bunnen av strukturen.

Flere sva-filer

Store områder skal deles inn i flere sva-filer. Antall filer vil avhenge av størrelsen på området. Filene har den arkiv forlengelsen sva s01 s02., etc. Ved import, er alle filene importert.

Klikk Legg til nettstedet arkiver, se ovenfor, og velg og legge alle filene du har gjort på eksport. Filene lastes inn igjen. Når alle filene er lastet opp vises nettstedet i listen under importere sider.

Denne siden ble publisert: 2019-02-20