Flyt bilde

Hvis du ønsker å oppnå effekten av bildet er til venstre eller til høyre for teksten, i stedet for å være stablet på hverandre, slik at du kan flyte bildet.

Høyreklikk bildet og velg flyt. Flyt høyre eller venstre plasserer bildet i høyre eller venstre kant i innholdsområdet.

Flyt venstre

Resultatet er at etter flyten venstre til venstre:

flöda bild

Å oppnå at bildet er nå justert venstre\/högerställs og teksten går opp langs siden av bildet, er rekkefølgen av modulene.

Bildmodulen bør plasseres over på textmodulen.

For å kunne bruke "Flyten", er det nødvendig at brukerrollen har "behandle sideoppsettet".

Denne siden ble publisert: 2019-02-24