Egenskapene for en side

I redigeringsikonet finnes et alternativer på verktøylinjen Egenskaper. Finne hennes du belter og seler og innstillinger for sider du er i redigeringsmodus. Du kan for eksempel angi metadataene for this siden og tilgang til som har sett den.

Egenskaper side

Kategorier

I dialogen boken siden Egenskaper finner du kategoriene Generelt utseende, sikkerhet, funksjoner og integrasjon , igjen inneholder paneler med innstillinger.

Egenskaper

Undersøkelsen paneler

Øverst til du finner det konservative ikonet viser paneler (ser ut som en kube). Gjennom det du kan ta deigen tilbake til listen over panelene tilgjengelig for Egenskaper.

Oversiktspaneler

Velg panelet

Du kan klikke på forstørrelsesglasset søke blant paneler som er tilgjengelige. For eksempel, hvis du ikke er sikker på hvilken kategori som abonnementet er over så du kan søke etter den i stedet.

Velg panel

Denne siden ble publisert: 2019-02-24