Egenskaper for panelet struktur kilde

Panelet struktur kilde

Strukturelle Panel-kilde kan du angi kilden laste ned for en struktur vare. Du kan velge mellom en side, mappe eller lenkeside.

Strukturkilde

Kilde

Velg struktur kilden ved å velge side\/link\/mappen som skal kilden.

Informasjon

Metadataverdier er ikke arvet fra den opprinnelige siden automatisk, men ideen er å struktur siden kan ha sin egen metadataverdier. Hvis du vil strukturobjektet å arve metadata kildeverdiene, kan du definere dette her.

• Bruk kildens metadata: henter alle metadataverdier fra kilden. Selv meta felt som igjen henter verdier fra systemet verdiene er dekket med andre ord. Betyr at du ikke engang ser Metadata strukturer siden.
  • Bruk informasjon om opprettet og endret fra kilden: henter den dato opprettet, opprettet av, siste endringsdato, Sist endret av fra kilden.
  • Bruk informasjon om språk og publiserer fra kilden: Last ned publiseringsdato, publisert av, dato, Sist publisert av og språk fra kilden.

3. Klikk OK og publisere. Strukturobjektet er nå blitt opprettet. Ikonet nedenfor vises i navigatøren, sammen med navnet på siden struktur.

Metadata arv

Hvis kildesiden arver en metadata verdi vil også struktur har denne siden en arv. På arven fra metadatavärdet vil ikke metadata arves fra kildesiden, men indirekte siden basert på strukturen på siden din rangering.

Under en strukturmapp eller struktur side, kan du legge bare andre strukturmappar/lenker/sider.

Panelet struktur kilde på elementene:

• Egenskaper på koblingen struktur
  • Egenskaper på siden struktur
  • Egenskaper for strukturmapp

Denne siden ble publisert: 2019-02-20