Filarkiv

Her får du alle filene som ligger i sentrale fillageret, et delt bibliotek som kan nås av alle brukere. Her kan du legge til nye filer, kategorisere filer og slette filer.

Du kan også lagre filer til en bestemt arkiv, knyttet til en bestemt side. Dette arkivet kalles på denne siden. Disse filene kan ikke tilgang fra arkiv arkiv, men må anta siden har filer i den lokale butikken.

Du kan laste opp alle filformatene i filarkivet, inkludert bildeformat som kan lades opp i bildearkivet.

Sideveljer

Denne funksjonen krever at du har den "vise nedlastinger".

Filarkiv

Laste opp filer til filarkivet

Laste opp filer til filarkivet, klikk på opplasting-ikonet. For å plassere filen i en mappe, Velg den første mappen, og klikk deretter laste. Det er også utmerket til å dra og slippe filer til mappen.

Last opp

Opprette mappe i filarkivet

Klikk Opprett ny for å opprette en mappe i filarkivet. Gi navnet på mappen og klikk OK. Plasser filene i mappen, Velg den og klikk Last.

Opprett mappe

Flytte filer

Hvis du vil flytte en fil som kan ha havnet i feil mappe, bare dra slipp filen til riktig sted. Slipp filen rett til en mappe eller mellom to filer.

Fjerne filer

Fjerne en fil, velg filen og høyreklikk og velg "Fjern".

Fjern fil

Filinformasjon

Hvis du velger en fil i filarkivet vise tilleggsinformasjon om filen:

Informasjon om fil

Redigere filen

Hvis du har den "Behandle funksjoner for utviklere» , du kanne se en knapp redigere på bestemte filtyper (css/JavaScript/xml/vm/json).

Rediger fil

Klikk på knappen Rediger filen bør åpnes slik at du kan redigere den direkte i et redigeringsprogram:

Rediger CSS

Denne funksjonen krever at du har den "Behandle funksjoner for utviklere".

Denne siden ble publisert: 2019-02-19