Verktøylinjen

Verktøylinjen vises øverst i redigeringsmodus. Her finner du ikoner, redigere, vise, tilpasse innhold, moduler og sideaktivitet. Verktøylinjen er en sentral del av redigering, siden det er der du finner moduler som du har tillatelse til å bruke. Det er også gjennom verktøylinjen du kan få tilgang til Rediger for å vise innstillingene for webområdet og denne siden.

Verktygslist