Ikonet Vis

Under ikonet Vis verktøylinjen, vil du finne tre forskjellige muligheten til å se og til dels endre innholdet på denne siden. Bruke ikonet, nå du har Gjennomsyn, versjoner og Responsive modus.

Forhåndsvisning gir deg mulighet til å se på hvordan siden ser ut og prøve noen av koblingene, før siden er publisert.

Du kan administrere aktiv funksjon versjonene, og automatisk lagret versjon av siden, og selv trekke dem tilbake.

Responsiv modus gir deg sjansen til å förhndsgranska din side og hjemmeside i ulike skjermstørrelser og markører.

Ikon Vis