Logga

Hjelp Online 5

Avpubliser

Hvis du vil avpublicer en side betyr at det er ikke lenger tilgjengelig i den elektroniske versjonen av webområdet. Besøkende kan ikke lenger tilgang til denne siden via en kobling eller søkemotorer.

En side som ikke publiseres er merket med statusen "ikke publisert" øverst høyre for redigering overflaten. I navigatoren finner du at en side ikke er publisert gjennom at siden er orange med et hvitt kryss.

Markering för avpublicerad sida

Her er hva jeg skal gjøre

Hvis du vil oppheve publiseringen av en side, kan du gå til denne siden i redigeringsmodus. Klikk redigeringsikonet på verktøylinjen og velg Avpubliser.

Avpubliser

Velg vedsidenav, blir du spurt om du er sikker på at du vil gjennomføre vedsidenav. Klikk Ja for å bekrefte, klikk Nei for å avbryte avpublicering.

bekreftelse

Denne funksjonen krever at du har tillatelse "Publiser"

Oppheve en planlagt-siden

Hvis en side er planlagt å bli utgitt eller avpublisert en annen dato er den merkt med et "klokkeikon". Deretter kan du høyreklikke ikke siden og velge Opphev publisering.

Så du må først låse opp siden ved å klikke på den blå knappen "-Stopp publisering. Deretter kan du høyreklikke siden og velge Opphev publisering.

Stoppa publicering

Denne funksjonen krever at du har "Lås opp publiseringslås". Ellers kan se du ikke den blå knappen.

Denne siden ble publisert: 2019-02-24

Kontakt oss

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Sweden

Info: + 46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39