Annet

Under Vis videre , gjøre innstillinger for bildestørrelse og bilde interaksjon.

Annet

Bildestørrelse

Beholde originalstørrelse

Bildets opprinnelige størrelsen beholdes og vises på denne siden.

Bruk en forhåndsdefinert størrelse

Forhåndsdefinerte bildestørrelser er et alternativ som lar deg sentralt på webblatsen kan sette bildestørrelser, som du deretter kan velge fra en liste. Du kan deretter velge å skalere bildet til en bestemt bildestørrelsen vises i listen.

Dette alternativet vises bare hvis bildestørrelser er lagt ut på nettstedet.

Tilpass størrelse

Du kan tilpasse størrelsen på bildet, dette sette maksimal bredde og høyde. Bildet er skalert til maksimal bredde eller høyde, avhengig av hvordan bildet ser ut, men bildet holder alltid sin andel. Øke eller redusere bredden eller høyden ved å klikke på pluss eller minus-knappen.

Tilpass storrelse

Optimer for mindre skjermer (bruk scrset)

Hvis du har aktivert responsive Web også aktiveres forståelsesfull bilder. Det er, hvis en bildmodul legges til utsiden av src har en srcset med en nedskalert versjon av bildet. Hvis du har "Behandle funksjoner for utviklere", har du muligheten til å deaktivere dette for enkeltbilder.

Optimer

Ekstra innstilling for de som har "Administrer funksjoner for utviklere" -tillatelse

Å optimalisere for mindre skjermer vises må du at HTML5 aktivert på gjeldende side.

Bildeinteraksjon

Gjør ingenting

Velg dette alternativet, skjer det ingenting når brukeren klikker på bildet.

Zoom

Hvis du har valgt å bruke en forhåndsdefinert størrelse eller Tilpass størrelse og du får muligheten til å zoome bildet for å forstørre det. Bildet vil zoome inn på siden, men det kan aldri bli større enn originalbildet. Zoom bilde basert på bildet brukes og tilpasse den til størrelsen på den besøkendes Web-leservinduet. For best resultat være la det opprinnelige bildet like stor som eller mindre enn bredden på området.

Hvis du vil vise bildet i sin opprinnelige størrelse vises ikke muligheten til å zoome.

Bildzoom

For å gå tilbake til normalmodus lukker du forstørrelsen med det svarte krysset øverst til høyre i bildet. Du kan også laste ned bildet ved hjelp av ikonet nederst til høyre.

Denne teknologien er basert på JavaScript. Ustand zoom effekten betyr det kanskje at nettleseren din ikke har JavaScript aktivert. Bildet forstørres i vinduet som er åpen.

Lenke

Velg dette alternativet for å gjøre en bildekobling som bildet til en kobling. Klikk på ikonet i den Velg koblingsmål. Du vil da se dialogboksen koblingen der du velger koblingen og lenke.

Når musen føres over bildet

Bruk alternativt bilde

Dette alternativet betyr at bildet erstattes med en annen image når besøkende til sitt musepekere over bildet. Når du merker av for alternative bildet, peker du ut alternative bildet som skal vises. Merk at begge bildene skal være samme størrelse for best effekt.