For verktøyliste

Textmodulens-verktøylinjen vises øverst på siden, ved modulväljaren, når du velger en tekst:

Skärmdumpå på verktygslisten i Textmodulen

1. Kopier

Hvis du klikker dette ikonet, vises en informasjonsboksen med hurtigtastene som gjelder for datamaskinen. I dette tilfellet jeg sitter på en Mac og deretter få nøkler for Mac. Jeg sitter på en PC skjerm Ctrl + C, Ctrl + V, Ctrl + X.

Hvis du arbeider i IE11 så arbeid knapper å kopiere og lime, og du får ingen informasjonsboksen.

Kopiera och klistra in

Informationsruta för Mac

2. Lim inn

Hvis du klikker dette ikonet, vises en informasjonsboksen med hurtigtastene som gjelder for datamaskinen. I dette tilfellet jeg sitter på en Mac, og deretter få den kort kom til dion for Mac. Jeg sitter på en PC skjerm Ctrl + C, Ctrl + V, Ctrl + X.

Hvis du arbeider i IE11 så arbeid knapper å kopiere og lime, og du får ingen informasjonsboksen.

3. Angre

Angrer den siste endringen. CTRL+ Z.

4. Nullstill

Gjenoppretter den siste steam-ringen.

5. Style velger

Her kan du endre stil med en tekst. Velg et avsnitt eller et ord, og velg en formatmallsväljaren. Formatmallsväljaren er en liste over dokumenter som er opprettet på området (men du vil se bare stiler som du har tillatelse til å se).

Bild på formatmallsväljaren

På toppen finner du en søkeboks der du kan søke etter et stilark hvis du vet navnet på den.

Det er tre sub-overskrifter i listen

• Overskrifter -overskrifter er en avsnittsstil som er merket som < t >. Meldingshodene vises øverst i listen i rekkefølgen som de sorteres på området.
  • Avsnitt - Hvis du endrer ett enkelt ord i et avsnitt som er merket som en avsnittsmal, så hele avsnittet bruke dette stilarket. De fleste stiler er avsnittsmaler. Merket med < p >.
  • Tegn - Hvis du bare vil endre ett enkelt ord i et avsnitt, er det nødvendig at stilarket er merket som en tegnmal. Den vanligste er at stilen som er merket som < span >.

6. Fet

Gjør merket tekst fet. Hvis du vil fjerne fet, klikk det samme ikonet igjen.
CTRL + B er hurtigtasten for fet skrift.

7. Kursiv

Gjør merket tekst kursiv. Hvis du vil fjerne kursiveringen, klikke det samme ikonet igjen.
CTRL + k er hurtigtasten for kursivert skrift.

For å bruke ikonene for fet og kursiv er nødvendig "bruk fet og kursiv tekst og tabell"

8. Lenker

Hvis du vil opprette en lenke, merker du ordet og klikk "Sett in lenke". En liste over annen lenker du kan opprette:

Opprett lenke

Hvis du vil fjerne en kobling, eller endre et koblingen, høyreklikker du koblingen eller klikk på koblingsikonet. Dette viser en meny der alternativer er toppen Rediger lenke og Fjern lenke.

Rediger lenke

9. Punktlister

Opprette en punktliste, velger en tekstlinje og klikk på"element". En liste over tilgjengelige kuler:

Punktlister

Først viser til punkttegnet som er standard, og det egenskapde punktet at administratoren opprettet på nettstedet (i dette tilfellet bokstaver).

Hver nye linje vil automatisk få et avsnitt når du klikker Enter på tastaturet. Punktlisten er avsluttet av to Enter form (et avsnitt pause).

10. Tabell

Hvis du vil lage en tabell, klikk på tabellikonet og velge hvor mye av tabellen skal. Velg som mange rader og kolonner, kan du velge maksimalt 10 rader og 10 kolonner. For eksempel Velg 4 rader og 5 kolonner. Klikk for å opprette tabellen. Dette oppretter en tabell med tabell standardtypen på området som ble valgt.

Opprett tabell

Vil flere rader eller kolonner enn 10, klikk på den Annen størrelse. Dette viser en annen visning:

Annen storrelse

Her kan du fylle ut som mange rader og kolonner.

11 Sett inn

Infogamenyn inneholder følgende undermenyer:

12. Verktøy

Verktøy-menyen inneholder følgende undermenyer:

13. Hjelp for textmodulen

Hjelp for textmodulen åpnes.

Denne siden ble publisert: 2019-05-23