Sett inn anførselstegn

Sett inn sitater kan finnes under Sett inn ikon på verktøylinjen. Her kan du angi i koden til et stykke tekst er en kort sitat eller blockquote.

Kortere sitater

Velg ordet eller avsnitt som du ønsker og Velg dette alternativet for å velge en tekst som et tilbud. Sitatet vises, med anførselstegn:

Selskapet AB har etablert seg i Sverige

Blokken sitater

Blokken kan sitere brukes hvis du vil sitere en lengre tekstdel.

Merk teksten, og velg den Sett inn-tilbud -> sitatblokk.

Blokken sitater vises med anførselstegn og rykkes inn fra venstre marg som gir god lesbarhet.

Nunc vel enim nisi. Etiam scelerisque mi molestie vitae finibus. Donec lobortis ultricies felis sed volutpat. Pellentesque mattis porta accumsan ante (a). CRAs sed tempus nisl jboyde condimentum iaculis. SED pharetra augue lobortis ligula ac, semper, vulputate id quam.

Fjerne sitater

For å fullføre sitatblokk, merker du linjen og klikker igjen på den på Sett inn-sitater -> sitatblokk og velg avkrysningsruter indikerer at det er blockquote.

Denne siden ble publisert: 2019-05-23