Finn riktig i redigeringsmodus

Det er flere forskjellige sett å navigere rundt strukturen i redigeringsmodus.

Bla gjennom

I siden bar finner du knappen Bla gjennom. Det brukes til å skjule eller vise strukturen og innholdet. Du må ha den "vise sider" for knappen vises.

Bla gjennom-funksjonen er aktiv, og du kan se hele nettstedets struktur.

Funksjonen "Bla gjennom" er ikke aktiv.

Når Bla er aktiv, kan du ikke bare navigere bland sider, men du kan også ta deg direkte til fil og bildearkiv, maler og dekorationsmallarna. Du kan gjøre dette via menyen som vises øverst i navigatøren.

Menyn Bläddra till vänster om verktygslisten.

Søk

Kobling banen

Like nedenfor verktøylinjen, vil du se brødsmuler du bruker til å navigere nettstedet i redigeringsmodus. Ikoner og lenk tekster viser forskjellige ting.

Länkstig

Ikonene viser en meny med undersider som er under gjeldende side. Ved hjelp av brødsmuler kan du navigere til andre sider i strukturen.

Ikonmeny för länkstig

Rubrikker, sidenavn, viser et brødsmulespor hvor du er i strukturen, og fungerer også som en snarvei for å navigere tilbake til forrige side i strukturen.

Historie