Anbefalte nettlesere

Eldre versjoner av Internet Explorer nettleser enn IE 11

Siden 12 januar 2016 opphørt Microsoft gir støtte på eldre versjoner av Internet Explorer. For du, brukeren, betyr dette at Microsoft vil ikke lenger av sikkerhet problemet og yte teknisk støtte på eldre versjoner enn IE 11.

For redigering i SiteVision fungerer også i tidligere versjoner av Internet Explorer (IE 9 og 10). Vi følger imidlertid Microsoft anbefalingene.

For mer informasjon: https:\/\/www.microsoft.com\/en-us\/WindowsForBusiness\/End-of-IE-support

Redigeringsmodus i SiteVision 4

Windows Vista\/7\/8\/10

• Internet Explorer 11
  • Firefox
  • Google Chrome

Linux

• Firefox
  • Google Chrome

Mac OS X

• Safari
  • Firefox
  • Google Chrome