Egenskaper for mappen

Hvis du klikker en mappe å vise samme ikoner som når du klikker på egenskap for en side. Men to panelene, Innstillinger og Søk har ikke så mange alternativer som på en side.

Egenskaper mappe

Denne funksjonen krever at du har "administrere sideoppsett"

Lær mer om egenskapene til en struktur side

Undersøkelsen paneler

Øverst til du finner det konservative ikonet viser paneler (ser ut som en kube). Gjennom det du kan ta deigen tilbake til listen over panelene tilgjengelig for Egenskaper.

Oversiktspaneler

Velg panelet

Du kan klikke på forstørrelsesglasset søke blant paneler som er tilgjengelige. For eksempel, hvis du ikke er sikker på hvilken kategori som abonnementet er over så du kan søke etter den i stedet.

Velg panel

Du trenger "Tillat sideoppsett" -tillatelse for å bruke denne funksjonen.

Denne siden ble publisert: 2019-02-20