Bilde

Modulen bilde brukes til å postere et bilde på siden. Bildet er alltid lett tilgjengelig forhåndsinnstilling i verktøylinjen.

Legg til bilde

Bildemodulen er tilgjengelig som et raskt utvalg når du klikker Moduler i verktøylinjen

Alle bilder som vises på området i bildmodulen må være i bildebiblioteket eller i bildene på denne siden. Du må først laste opp bildene til SIteVision. I dialogboksen bilde innstillinger kan du også opprette mapper for en klar struktur innenfor din bildearkiv. Fra dialogboksen, kan du også slette bilder som flyttes til papirkurven.

I bildmodulen, kan du redigere bilder, opprette koblinger og legge til bilde bildetekster. Det er også mulig å opprette berøringseffekter, dvs, vise et annet bilde når brukeren holder pekeren over bildet.

Bildmodulen støtter følgende formater:

• GIF
  • jpg\/jpeg
  • PNG

For bilder som skal brukes på området de er i RGB-format. De fleste bildene er i dette formatet, men noen bilder som er laget for pressen kan være CMYK format og må endres til RGB for visning.

Denne siden ble publisert: 2019-02-24