Sett inn språk

Sett inn språk kan finnes under Sett inn ikon på verktøylinjen.

Området er merket med et nettsted språk, men noen ganger trenger du å gå inn i teksten og velge individ ord, for eksempel, å endre språket. For eksempel, hvis websiden er i svensk, men i midten av teksten, en engelsk setning. For eksempel betyr uppläsande å kunne endre språket så det er viktig å merke siden\/teksten riktig (med språkattributtet)

Angi språk

Angi språket for ord\/setninger i textmodulen velger du disse ordene, og velger Sett inn-> Språk -> Angi språk.

Angi språk

Et nytt vindu åpnes der du kan velge språk i listen.

Språk

For å se om et ord er merket med et bestemt språk, kan du hvile markøren over ordet. Det ser ut som en grå bakgrunn som koblingseffekt på ordet en verden og språkkode for dette språket.

Hover effekt för språk

Jordglobsikon + fr för Franska

Vise eksisterende språk/bytt språk

Hvis du vil kontrollere for et språk i et ord, velger du ordet og velge sett inn-> språk.

Hvis et språk er valgt, vises øverst i listen med grå ut teksten.

Bytt språk

I detta fall är ordet markerat med Tyska (de)

Velg "Bytt språk" å ta opp i listen over språk. Velg språket du ønsker og klikk OK.

Fjern språk

Det er også mulig å fjerne et språk ved å velge sett inn -> språk -> fjern språk.

Språk forsvinner når direkte, uten bekreftelse.

Denne siden ble publisert: 2019-05-23