Lagre versjon

Versjoner er en praktisk måte å arbeide med utformingen av nye eller endrede innhold på en side. Versjoner kan du gå tilbake til en side tidligere utseendet og innholdet, også hvis du vil angre en stor endring. Alle sidene er tilgjengelig i to versjoner, publiserte og upubliserte arbeider versjoner. Hvor i tillegg finnes det en automatisk lagret versjon av den siste publiserte versjonen av siden. Muligens er det opp til fem AutoSave versjoner av nye publikasjoner og en rekke versjoner som du har lagret på.

I visning -ikonet og alternative versjoner , kan du se hvilke versjoner av siden du er på. Det finnes to typer versjoner:

• Lagrede versjoner
  • Automatisk lagrede versjoner

Her er hva jeg skal gjøre

Gå til siden du vil lagre en versjon av i redigeringsmodus. Klikk på Rediger på verktøylinjen og velg versjon.

Lagre versjon

En boks vises der du kanne navnet din versjon. Navnet på versjonen vil alltid innledes med datoen og klokkeslettet slik at du kan utelate ved å navngi.

lagre

Klikk OK for å lagre.