Strukturobjekt

Strukturobjekt, bruker for eksempel vise én eller flere sider på flere forskjellige steder på webområdet på en enkel måte. De fungerer mye som "koblede modul" selv saken sidene, istedet for viser bare en modul viser hele siden. Gi et navn til siden struktur, og påpeke kilden (original).

Med disse strukturene, kan du plukke opp en alternativ navigasjon ved å peke ut eksisterende sider med sider og dermed bygge opp en hele delgren for valgte sider, for eksempel gjelder bare for studenter.

Samme publisering reglene gjelder for sidene for vanlige, det vil si navnet du gir sidene som vises i menyer, etc. Du kan ikke redigere sidene, så de viser bare en annen side ligger andre steder på nettstedet.

Struktur-objekter som kan opprettes er:

• Strukturen siden peker til en eksisterende webside
  • Strukturelle lenken peker til en kobling
  • Strukturmappe peker til en eksisterende mappe

1. Klikk Opprett ny for å opprette en ny tekstur. Klikk deretter pilen eller teksten Opprett ny -menyen folder ned der du velger en struktur element.

Fylle inn navnet strukturobjektet, og klikk OK.

Opprett strukturobjekt

Kilde

2. Velg hva du vil basere din strukturobjektet på ved å klikke den.

Velg strukturobjekt

Informasjon

Metadataverdier er ikke arvet fra den opprinnelige siden automatisk, men ideen er å struktur siden kan ha sin egen metadataverdier. Hvis du vil strukturobjektet å arve metadata kildeverdiene, kan du definere dette her.

• Bruk kildens metadata: henter alle metadataverdier fra kilden. Selv meta felt som igjen henter verdier fra systemet verdiene er dekket med andre ord. Betyr at du ikke engang ser Metadata strukturer siden.
  • Bruk informasjon om opprettet og endret fra kilden: henter den dato opprettet, opprettet av, siste endringsdato, Sist endret av fra kilden.
  • Bruk informasjon om språk og publiserer fra kilden: Last ned publiseringsdato, publisert av, dato, Sist publisert av og språk fra kilden.

3. Klikk OK og publisere. Strukturobjektet er nå blitt opprettet. Ikonet nedenfor vises i navigatøren, sammen med navnet på siden struktur.

Metadata arv

Hvis kildesiden arver en metadata verdi vil også struktur har denne siden en arv. På arven fra metadatavärdet vil ikke metadata arves fra kildesiden, men indirekte siden basert på strukturen på siden din rangering.

Ikon strukturobjekt

Under en strukturmapp eller struktur side, kan du legge bare andre strukturmappar/lenker/sider.

SEO-søkemotoroptimalisering

Søkemotorer generelt liker ikke likt innhold og informasjon gitt lavere "sökpoäng" (porter i søkeresultater). På denne siden, men sier via en såkalt kanoniske aktivt at innholdet er duplisert, og var opprinnelige opprettholdes så sin "sökpoäng".

Sitevision ut automatisk en kanoniske koden i Sidens HTML-kode som forteller deg hvor de opprinnelige dataene (dvs. "kilde" i bildet ovenfor) er plassert.

Hvis en struktur objektet ikke vises i søkeresultatene, så det blir en < meta name = "roboter" content = "noindex, nofollow" / > "og deretter er skrevet ikke godkjent.

Denne siden ble publisert: 2019-02-20