Panelet Metadatafelt

Metadata felt du bruker til å begrense bestemte metadata til sider basert på en bestemt mal. Du legger til metadata-feltet under Nettstedinnstillinger og aktiverer det på en eller flere maler etter behov.

Her kan du lese om hvordan du aktiverer en meta-feltet på en mal, slette en meta-feltet på en mal og endre eksisterende metadatafeltene.

Når du aktiverer en meta-feltet på en mal, kan du velge hvilke deler av siden du vil bruke den for. Du kan velge mellom:

• Hele siden.
  • Filer/bildene på denne siden.
Metadatafelt

Her er hva jeg skal gjøre

Meta felt for sider basert på denne malen

1. Klikk på Legg til. Ser du en liste over metadatafeltene som finnes på nettstedet.

Opprett nytt meta felt via nettstedet innstillinger-meta felt.

2. Velg metadatafeltene du vil legge til. Når du legger til en meta-feltet, finner du det i listen i dialogboksen Egenskaper/metadatafeltene.

Meta felt for filer/bilder lagret på denne siden

1. Klikk på Legg til. Ser du en liste over metadatafeltene som finnes på nettstedet.

Opprett nytt meta felt via nettstedet innstillinger-meta felt.

2. Velg metadatafeltene du vil legge til. Når du legger til en meta-feltet, finner du det i listen i dialogboksen Egenskaper/metadatafeltene.

Slette metadatafeltene fra malen

1. Flytt musepekeren over metadatafeltene du vil slette. Du vil se to ikoner til høyre for metadatafältets navn.

2. Klikk x (slette). Det vises en advarselsboks .

3. Klikk Ja for å slette de metadatafältet fra malen. Klikk Nei for å beholde metadatafältet på malen.

Fjern metadatafelt

Endre rekkefølgen på metadatafeltene

1. Flytt musepekeren over metadata du vil flytte. Du vil se to ikoner til høyre for metadatafältets navn.

2. Klikk på metadatafälet og hold knappen på musepekeren.

3. dra og slipp metadatafältet på den nye plasseringen. Metadata felt vises i den nye ordren.

Denne funksjonen krever at du har den "administrere metadatafeltene"

Panelet meta felt finnes på elementene:

• Egenskapene fra malen
  • Egenskaper for gruppmall