Tekst

Textmodulen fungerer som en vanlig tekstbehandler. Du kan se direkte hvordan websiden ser ut, fordi du skriver teksten direkte i siden

Du kan kopiere og lime inn tekst fra andre dokumenter eller websider. Det er også mulig å lage tabeller, linjeskift og punktlister. Textmodulen støtter stavekontroll, spesialtegn (plass, hevet skrift, euro, etc.) og validering av tekst. Les mer om dette under menyen alternativet verktøylinjen.

Textmodulens-verktøylinjen vises øverst på siden, ved modulväljaren, når du velger en tekst:

Textmodulen

Textmodulen genererer semantisk korrekt tekst og svarer.

Hold nede SKIFT og trykk Enter for å lage en linje pause uten avsnitt pause.