Valider tekst

Valider tekst, vises ikonet verktøy på verktøylinjen.

Valider tekst

Når du klikker ikonet for Valider teksten sendes teksten til valideratext.se å godkjenne det mot lesbarhet indeksen og skrive reglene. Valideringen utføres av textmodul. Resultatene vil åpne i nytt vindu:

Validera text -analys

Klikk Word eller i dag du får mer informasjon om ord/uttrykk i teksten:

Validera text - ord eller uttryck

Klikk lesbarhet, får du mer informasjon om gjennomsnittlig antall ord per setning og prosentandelen av lange ord i teksten:

Validera text läsbarhet

Klikk på statistikk, får du mer informasjon om hvor mange setninger og ord, ord forekomster, lange ord og analyse per setning:

Validera text - statistik

Validere tekst krever lisens av ContentFlight (selskapet bak valideratext.se) og lisensiert i SiteVision.