Bildstorlekar

Här kan du ställa in bildstorlekar som kan användas i bloggmodulen (så att bloggare kan välja mellan olika bildstorlekar) eller i den vanliga bildmodulen.

Bildstorlekar

I den vanliga bildmodulen kan det exempelvis vara bra att skapa bildstorlekar som passar i mittenspalten respektive högerspalten, då det är vanligt att redaktörerna på webbplatsen inte vet dessa mått.

Här i listan visas de bildstorlekar som finns tillagda på webbplatsen.

Lägg till bildstorlek

Klicka på knappen Lägg till bildstorlek för att lägga till en bildstorlek. Ett ny vy öppnas.

Egenskaper för bildstorlek

Markera en bildstorlek i listan och klicka på egenskapsknappen för att ändra någon inställning. Samma inställningar visas som när man kickade på plusknappen för att skapa en bildstorlek. Det går också att nå dessa inställningar genom att dubbelklicka på en bildstorlek i listan.

Sortera bildstorlekar

Det går att sortera bildstorlekarna i listan genom att markera dem och klicka på pil upp/pil ner.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)