Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Lägg till ämnesintegration

Här pekar du ut det tillägg som du har lagt till för koppling till en annan kanal.

Lägg till ämnesintegration

Inställningar

Namn

Här fyller du i ett namn på ämnesintegration. Namnet du skriver här är det som visas i lista Ämne.

Beskrivning

Här kan du fylla i en beskrivning.

Tillägg

Här väljer du tillägg (en RESTApp) som finns uppladdat på webbplatsen. Om du har hämtat appen "MS Teams koppling" från SIteVision Marketplace kan du välja det i listan.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

Följ oss