Logga

Panelen Ämnesintegration

Här kan du se och lägga till ämnesintegrationer på webbplatsen.

Ämnesintegration

Du kan synka in ämnen från andra kanaler än SiteVision. Vi har därför gjort en sådan integration mot MS Teams som finns att hämta i SiteVision Marketplace. Den integrationen synkar meddelanden, kommentarer (enbart text) och användare från kanaler i Teams till SiteVision och även från SiteVision till Teams.

Klicka på länken Lägg till för att lägga till en ämnesintegration.

Det är fem förutsättningar som krävs för att det ska fungera att använda MS Teams-koppling:

1. Du måste registrera en applikation i Azure.
  2. Tillåt skyddade API:er i Microsoft Graph
  3. Sätt upp inloggning till Azure via Oauth2-konfiguration på Webbplatsinställningar->Säkerhet -> OAuth2
  4. Du har hämtat hem appen MS Teams-koppling från SiteVision Marketplace och gjort inställningar.
  5. Du har gjort inställningar för Ämnesintegrationer på denna panel.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar" samt att du har licens för SIteVision intranät.

Denna sida publicerades: 2020-06-08