Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Panelen Envision

Det är under Egenskaper på mallen som du aktiverar ditt Envision-tema. Temat som du väljer här blir aktivt på alla sidor som använder mallen.

Inställningar för Envision

Aktivt tema

Under Egenskaper på mallen kan du välja vilket tema som ska vara aktivt för mallen. De teman som finns inställda på webbplatsen visas i listan.

Inställningar Envision

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera teman".

Denna sida publicerades:

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Följ oss