Panelen Envision

Det är under Egenskaper på mallen som du aktiverar ditt Envision-tema. Temat som du väljer här blir aktivt på alla sidor som använder mallen.

Inställningar för Envision

Aktivt tema

Under Egenskaper på mallen kan du välja vilket tema som ska vara aktivt för mallen. De teman som finns inställda på webbplatsen visas i listan. Du kan även se varifrån temat ärvs.

Inställningar Envision

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera teman" samt "Använda teman".