Avancerat

Skärmdump på fliken Avancerat

Mall

Använd egen mall för sökformulär

Denna mall ändrar man om man vill påverka utseendet på sökformuläret. Exempelvis om man vill lägga till en etikett ovanför sökfältet.

OBS! Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Sökindex

Använd eget index

Om du har skapat ett eget sökindex på webbplatsen (eller servern) så går det att peka ut det här för att sökmodulen ska göra sökningar i det istället för det vanliga indexet.

Denna inställning finns enbart om du har licens för "Sökpaket 2".

Fält för sökordsförslag

Här kan man bestämma om sökordsförslagen ska visa namn på sidor eller titel.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen