Egenskaper på en spalt

Högerklicka på en spalt för att välja alternativet Egenskaper. Ett fönster öppnas i vilket det bland annat går att ändra marginaler, inställningar, bredd och dekorationsegenskaper.

Egenskaper på en gridkolumn

Allmänt

• Fliken Marginaler - Här ställs marginaler och avstånd in.
  • Fliken Storlek - Här ställs höjdbegränsningar in.
  • Fliken Inställningar - Här ställs bland annat mellanrum och vertikal och horisontell justering in.
  • Fliken Grid - Här finns möjlighet att byta från spalt till gridrad. Visas enbart om Grid är aktiverat på webbplatsen och för användare med behörigheten Skapa gridram och spalt.
  • Fliken Responsiv webb - Inställningar för att dölja och visa olika saker för olika brytpunkter. Visas enbart om Responsiv webb är aktiverat på webbplats och för användare med behörigheten Använda responsiv webb.
  • Fliken Anpassade vyer - Visar eventuella profilstyrningar för spalten.

• Fliken Verktygsfält - Välj om verktygsfält ska visas med en minimerad eller maximerad vy. Visas enbart om en portallicens innehas.

Utseende

Behörighet!

Denna modul/funktion kräver behörigheten "Hantera webbsidelayout", dvs alla har inte rätt att högerklicka på en modul/layout och göra inställningar.