Inställningar IDP

Så här ska attributsvaren se ut från IDP för att det ska fungera. Exemplet nedan innehåller användarnamn*, förnamn*, efternamn*, e-postadress (valfri).

* = obligatoriska fält.

Exempel om användaren heter Nils Ek.

Användarnamn

<saml:Attribute Name="urn:oid:0.9.2342.19200300.100.1.1"
          NameFormat="urn:oasis:names:tc:SAML:2.0:attrname-format:uri" >
         <saml:AttributeValue xsi:type="xs:string">nilek</saml:AttributeValue>
</saml:Attribute>

Förnamn

<saml:Attribute Name="urn:oid:2.5.4.42" NameFormat="urn:oasis:names:tc:SAML:2.0:attrname-format:uri" >
        <saml:AttributeValue xsi:type="xs:string">Nils</saml:AttributeValue>
 </saml:Attribute>

Efternamn

<saml:Attribute Name="urn:oid:2.5.4.4"
       NameFormat="urn:oasis:names:tc:SAML:2.0:attrname-format:uri" >
       <saml:AttributeValue xsi:type="xs:string">Ek</saml:AttributeValue>
</saml:Attribute>

E-post

<saml:Attribute Name="urn:oid:0.9.2342.19200300.100.1.3"
           NameFormat="urn:oasis:names:tc:SAML:2.0:attrname-format:uri">
                <saml:AttributeValue xsi:type="xs:string">nils.ek@foretag.se </saml:AttributeValue>
</saml:Attribute>