Formatmallar i webbplatsens CSS-fil

På din webbplats använder du ett antal formatmallar för att styra utseendet för text. Dessa läggs automatiskt in i webbplatsens CSS-fil.

Nedan visas ett exempel på lite inställningar för en formatmall som heter 'Brödtext':

På fliken Avancerat så har SiteVision lagt till ett lämpligt CSS-klassnamn för formatmallen.
Notera! Om du inte vet exakt vad du håller på med skall du aldrig ändra CSS-klassnamnet!
I ovanstående fall är CSS-klassnamnet 'normal'. Denna klass kommer automatiskt att läggas in i webbplatsens CSS-fil. Nedan visas ett exempel på hur detta kan se ut.
Tips! Adressen/URL till webplatsens CSS-fil hittar du i webbsidans html-kod (se exempel på Webbplatsens CSS-fil).
I själva HTML-koden där formatmallen används så kommer dess namn att skrivas ut som ett class-attribut. Se exempel nedan: