Skärmdump på inställningar för HTML-modulen

Inställningar för HTML

Visa i redigeringsläge

Om man lägger in enklare och mindre HTML-kod så kan man med fördel kryssa i denna ruta så att man ser resultatet av koden även när man är i redigeringsläget. Använder man modulen till hela webbsidor eller skript så bör man inte visa detta i redigeringsläget.

Hämta sida från adress

Här kan man fylla i en länk till en extern webbsida som man vill infoga. Denna kommer att infogas i en Iframe och visas direkt på webbsidan.

Egen HTML-kod

Här skriver du in den HTML-kod du vill använda. Skriv inte in <html> eller <head>-taggar, det finns redan på webbsidan.

Egen html

Exemepl på egen html

De lila siffrorna är radnumrering.

Exempel på skript på klientsidan

Även skript används i html-modulen (på klientsidan)

OBS! Om man använder dynamiska mallar skall man sätta en storlek på modulen för att den skall visas i visningsläget. Detta gör man genom att högerklicka på modulen och väljer Egenskaper. Under fliken Inställningar kan man ställa in bredd och höjd.