Ställ in max antal favoriter

För att ange max antal favoriter, markera webbplatsen och välj Egenskaper ->Moduler-> Mina favoriter.

Ställer man inte in något värde är det obegränsat antal favoriter som kan lagras. Anledningen till att ställa in max antal är prestanda. Ställs inget maxvärde in kanske användaren sparar flera hundra favoriter vilket kan vara resurskrävande när användarinställningarna skall laddas.

Värdet som ställs in gäller för alla Lägg till/ta bort favorit-moduler på webbplatsen.

Max favoriter inställda på webbplatsen