Lista favoriter - fliken Visa favoriter

Visa favoriter

Kategori

Begränsa urval av favoriter

Här kan du välja att enbart lista kategorier som är märkta med ett visst metadata. Klicka på plusknappen för att välja vilket värde som ska listas.

Urval

OBS! Enbart envalsmetadata och flervalsmetadata kan väljas i listan.

Begränsningar

Begränsa antal

Här fyller du i hur många favoriter som ska visas i listningen.

Sortering

Här ställer du in om sorteringen av listan ska vara alfabetisk eller sorteras utifrån markeringsdatum, det vill säga den dag besökaren markerade sidan som favorit.