Fliken Multimedia

Skärmdump på fliken Multimedia

Multimedia

Välj mediafil

Här väljer man den multimediafil som man vill visa i modulen.

Starta uppspelning automatiskt

Om man vill att filen skall spelas upp automatiskt kryssar man för detta alternativ. Det är förifyllt.

Repetera automatiskt

Om man vill att filen skall visas om och om igen.

Visa uppspelningskontroller

Om besökaren skall få tillgång till uppspelningskontroller så kryssar man för detta alternativ.

Beskrivningstext

Här kan man fylla i en alternativtext som visas när man rör muspekaren över modulen.

Modulen behöver ha en storlek för att den ska visas rätt. Ställ in storlek genom att högerklicka på modulen och välj Egenskaper. Under fliken Inställningar kan du ställa in bredd och höjd.