Fliken Utseende

Skärmdump på fliken Utseende

Inställningar för år

Här ställer du in formatmall för år samt anger om du vill visa en bild. Om du vill visa en bild innan år, kryssa i rutan Använd bild och klicka på knappen Bläddra. Peka ut rätt bild i bildarkivet.

Inställningar för månader

Här ställer du in formatmall för månader samt anger om du vill visa en bild. Om du vill visa en bild innan månaden, kryssa i rutan Använd bild och klicka på knappen Bläddra. Peka ut rätt bild i bildarkivet.