Inställningar relaterad information

Informationskälla

Metadata

Peka ut det metadata som ska visas med modulen. Det går att välja metadatafält av typen Relaterad information eller Länkmetadata.

OBS! För webbplatser med Social Collaboration aktiverat kommer klick på länkar med relaterad information i form av användare att leda till användarens profilsida.

Rubrik

Använd rubrik

Denna kryssar man i om man vill använda en rubrik som skrivs ut ovanför den relaterade informationen. Standardrubriken är "Relaterad information".

Formatmall

Här väljer man formatmall för rubriken.

Tomrum mellan rubrik och information

Här ställer man in mellanrummet mellan rubriken och den relaterade informationen.

Dölj rubrik när ingen information finns

Kryssa i rutan för att dölja rubriken när metadatavärdet inte är satt. Exempelvis om modulen används i mallen och rubriken endast ska skrivas ut på de sidor som har metadatavärden.

Information

Formatmall

Här väljer man formatmallen för den relaterade informationen.