Fliken Allmänt

Skärmdump på fliken Allmänt

Länkutseende

Textlänk

Om man vill att länken skall stå med text så fyller man i det här. Standardvärde för bakåt är "föregående" och för framåt är det "nästa". Därefter väljer man den formatmall som man vill använda.

Bildlänk

Om man vill att länken skall vara en bildlänk så bläddrar man fram den bild man vill använda här.

Riktning

Här väljer man om länken skall gå bakåt eller framåt.

Om det inte finns någon nästa sida under en gren (om det är den sista sidan) så går den till nästa sidan i navigatorn.