Egenskaper för server

Som systemanvändare kommer du även åt egenskaper för SiteVision Server. Härifrån gör du därför inställningarna för serverobjektet i SiteVision.

Egenskaper på server
När man är inloggad som systemanvändaren kan man se serverobjektet SiteVision:
Skärmdump på egenskaper för server
Serverinformation

I redigeringsytan visas information om servern som exempelvis:

• SiteVision-version - Den version av SiteVision som används. Senast släppta version står inom parentes.
  • Javaversion - Den version av Java som används på servern.
  • Minne - Mängden minne som är tilldelat SiteVision.
  • Diskutrymme - Mängden ledigt diskutrymme för olika typer av data i SiteVision (på Windows används oftast samma datapartition. Samma storlek upprepas då för samtliga.). Storleken på SiteVisions primära databas med tillhörande index framgår också.
  • Systeminställningar -Systemparametrar som SiteVision använder.
  • Senaste systemstart - Tidpunkt för när SiteVision senast startades om.
  • Cluster - De noder/servrar som ingår i klustret.
  • Licensinformation - De licenser som finns installerade.
  • Webbplatsinformation - De webbplatser som finns på servern.
  • Skriptinformation - Antal utförda skript vid uppgradering och antal kvarvarande skript. Eftersom det är en ögonblicksbild behöver sidan uppdateras för att visa vad som återstår. Innan alla skript har körts klart kan det hända att systemet inte fungerar som vanligt. Förändringar rörande eventuella bekymmer efter en uppgradering bör därför göras efter att skripten körts klart.

Klicka på pilen eller texten vid pilen om du vill visa mer information.

För att se serverobjektet krävs det att du är inloggad som systemanvändaren.