Nyhetsmeny

Skärmdump på Nyhetsmeny exempel

Nyhetsmenyn används för att visa de interna artiklarna efter år och månader. Den skapar en länklista med länkar till de månader där det har skapats artiklar. Månaderna är klickbara länkar som visar artiklarna från den månad man är intresserad av.

En förutsättning för att det ska fungera är att rutan Koppla ihop med nyhetsmeny är i kryssad i nyhetsmodulen (se Fliken Avancerat under Nyheter).

Du måste alltså använda en nyhetsmodul i kombination med nyhetsmenyn.

Nyhetsmenyn fungerar enbart ihop med nyhetsmodulen, inte ihop med evenemangskalendern eller blogg.