Taggmoln

Fliken taggmoln

Typ

Välj hur taggmolnet skall visas, som ett moln eller lista.

• Moln - Med moln menas att taggarna visas lite oregelbundet med olika storlek och mellanrum mellan orden.
  • Lista - Som en vanlig lista, ett ord per rad. Dock är det olika storlek på orden beroende på hur ofta förekommande de är.
Taggmoln

Taggmoln

Tagglista

Tagglista

Taggar

Forrmatmall

Inställning för formatmall för taggmolnet. Välj formatmall i listan.

Max storlek i %

Maximal storlek kan man själv ställa in i procent. Standardinställningen är 300%.

Min storlek i %

Minsta storlek på taggarna är 100%.

Begränsa antalet synliga taggar

Inställning för att begränsa hur många taggar som man ska visas i taggmolnet. Standardinställningen är 20.

Visa antal träffar per tagg

Denna kryssar man i om man vill skriva ut hur många sidor som är märkta med en tagg.

Taggmoln med antal träffar

Taggmoln med antal träffar

Sortering

Inställning för att sortera alfabetiskt eller sortera efter vikt. Sorterar man efter vikt visas de taggar som förekommer oftast överst.